Tildas Crunch ♥ hoppning & dressyr

Idag red jag lite på banan, själv faktiskt men det funkade riktigt bra endå och hon skötte sig super! Emelie fotade lite. Jobbade henne lite och hon är fortfarande lite hård i munnen men tuggar faktiskt på bettet ibland och söker sig neråt! Min fina tjej♥ Skuttade lite bara för att vi skulle ha nån hoppbild med! Hon skötte sig jättebra!
 
Här kommer lite bilder ;)

kram!

Tildas första ridpass!

Idag red jag Tilda första ridpasset hemma. Vi red på banan och lite i skogen och hoppade några skutt. Hon va så himla duktig och hon är skitduktig på att hoppa! Det känns som att hon kommer bli en jättefin hopponny. :)
 
Imorgon vet jag inte om jag ska rida för jag ska hänga med på Emelies hoppträning och isåfall får jag ju rida själv.. men det får vi se ;)
 



Kram! ♥






Tagga stallet!

Precis kommit hem från skolan och väntar på att emelie ska komma för jag slutade tidigare än henne idag för att hon hade tyska. Så när gon kommer så åker vi till stallet och rider pållarna! Tar med kameran så det blir kanske lite bilder sen! 
Jag och knäppa emelie på bild ;) emelie är den läskiga i bak hehe!
Kram!

Nu har vi hämtat henne!

Nu sitter jag här i sängen med datan i knät och ska strax hoppa in i duschen. Nöjd med dagen och det har gått superbra


Vi hämtade Tilda idag och allting har gått superbra, lastningen, den långa resan i transporten(2tim),träffen med dom nya kompisarna och allt sånt där! Detta känns jättebra och jag tror det kommerbli jättebra med. Imorgon åker vi upp och tar ut dom på morgonen men egentligen sköter Jacob det (han som äger stallet där vi har hästarna) men imorgon gör vi det bara för att han inte känner Tilda än. Hästarna får gå i olika hagar dom första dagarna men sen släpper vi ihop dom och sätter ihop hagarna så det blir en hage. 

Här kommer lite bilder!
 

Olivia, Emelies häst :) 
Väldans vad dom såg trötta ut på bilderna då!! Kan lova att det var dom inte i verkligheten ;)

RSS 2.0