Nails

Emelie målade precis naglarna på mig. Dessa 2 nagellackerna som vi använde kommer från H&M. Fick det av Emelie i julklapp :) Tycker det va en jättefin rosa färg och det glittriga var fint att ha över! Det torkade snabbt vilket jag själv tyckter är bra! Så jobbigt när det tar lång tid på sig att torka, man råkar alltid nudda något så är allt förstört!

Vilket var finast, vanligt rosa eller rosa med glittret på? :D


Snart 2013, nytt år, nya mål!

Mina mål för 2013

Med Tilda:
•Att hoppa en CR bana och bli felfri på minst 70cm höjd
•Va med i en dressyr"tävling" (om det kommer någon på lrk)
•Hoppa 110
•Hoppa bana på 80cm

För mig:
•Sluta ha öppet munnen hela tiden (förslag från Emelie)
•Äta nyttigare, äta frukost!!

Det va mina mål, kommer inte på så mycket mer. Men det målet som ligger 1a på saker jag ska ha gjort 2013 är nog att bli felfri på minst 70cm bana med Tilda!

Kommer lägga ut en lista här på bloggen så småningom på det jag gjort och kryssa i det!

Gott nytt år!! ( snart ;);) )
Kram!



Todays look

Enkel skön outfit
Marinblå huvtröja, vitt linne & svarta jeans


<3


Lite update om imorgon!

Nytt år "i morgon"... firar slutet av året och början av det nya med bästa Emelie. Vi ska bara ha mys, köper mat imorgon på dagen så ska vi laga eget på kvällen. Vi får se hur det går, när vi har hela huset för oss själva också ;)
Tilda ska även ridas, lugnt pass på banan, bara för att sträcka på benen. Kanske tar en promenad istället, vi får se. Ni får ha det så bra, ha en grym nyårsafton nu!!
Kram <3


Spännande spännande

Emelie min kompis, ska iväg och göra nåt roligt idag och jag ska hänga med. Kan säga att för tillfället har hon ingen häst. Gissa vad vi ska göra? den som gissar rätt får en länkning! (;

Dagens


Imorgon blir en rolig dag!

Eller ska man säga idag? Klockan är 00.42, time to sleep. Goodnight<3


Ridpasset idag!

Tilda var helt grym. Pigg, framåt och hoppade grymt! Det här med hoppningen börjar sätta sig nu, känns skönt! Filmade så filmer kommer. Bjuder på några dåliga print screens från filmerna, så kommer film imorgon eller övermorgon, håll utkik ;)


Fixar..

Haha söta.. ;)


You only live once but if u do it right, once is enough

Så jag ska leva på. Se allt det goda med livet och allt roligt det har att erbjuda! Leva varje sekund.


Bättre eller sämre?

Tycker ni om denna headern mer än den förra? Färgglatt Vs. rosa-grått?

kram!

Knas

bland blir det inte som man tänkt sig!

Påväg hem

I götene nu, åkt bil i 9 timmar. Imorgon åker jag till ett ridhus och tränar Tilda! Film kommer om ni vill se? :D vi ska hoppaaa!


Haha hejdå!! :*:*<3<3


Underbart, LML

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3044914/images/2012/pic_50dc94839606ee5a85390c5f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3044914/images/2012/pic_50dc94839606ee5a85390c5f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3044914/images/2012/pic_50dc9645e087c35cbd46d17b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3044914/images/2012/pic_50dc966be087c35c99ac50fa.jpg" class="image">


Ponnyakuten börjar..

.. 13 januari! Glöm inte det! ;)


Snyggt till 2013

Älskar denna väskan från Gina Tricot, dock föredrar JAG färgen svart. Denna till slitna jeans, skinnjacka och palladium eller converse. Supersnyggt nu till våren.

Palladium kommer nig bli mitt nästa inköp, iallafall i skofronten. Blåa eller vita! Vad tycker ni, vilken färg?


Dec. 27, 2012

Allt kan inte va fint i allas ögon! Jag tycker iallafall att det är snyggt och bryr mig faktiskt inte om att du inte tycker det :)


rubrik

Imorgon åker jag från Norrland (Östersund) hem till Lidköping igen! Ska bli skönt att komma hem och träffa Tilda och mina kompisar<3


New in 👌

Förutom skorna då.
I just love this outfit! ✨


@ stan

Köpt ett par grymt snygga jeans och en stickad tröja, bilder kommer 👌


Music is my life, the lyrics is my story

Musiktips?


Todays look

Halsduk - Vero Moda
Jacka - Lindex
Vantar - Någon liten butik i Stockholm
Jeans - Gina Tricot
Skor - Shepards


Just livin' life


Underbar julklapp!

Fick världens mest oväntade och bästa julklapp!! ;)


Merry Christmas

..from me!


Worlds greatest

Världens bästa. Saknar dig<3


School outfit

Morgondagens outfit är en narinblå tröja från KL. Snygg och superskön, den har jag till ett par svarta Jeans från Gina. Lite basic, snyggt och skönt att ha!

Slappfredag imorgon, kort skoldag(sköönt) sen tar man bussen direkt till stallet och tar ett ridpass på den bästa! Rida igenom henne lite i den djupa snön, jobbigt men bra träning! Och så är det ju faktiskt ganska roligt att rida i snön! 😄


Tilda goes ISTAPP!

Tog in hästarna runt 7. Dom såg inte så roade ut att stå där i snöstormen! Tilda och Serena hade ISTAPPAR i ansiktet och på täcket... herregud, stackarna... Imorn blir det ingen skola... kommer ju inte kunna komma dit för jag är i princip insnöad här hemma. 😂
Men imorgon ska jag iallafall rida Tilda. Anette skulle ridit idag men det blev inte så.. förstår att hon inte ville rida med tanke på vädret! Tror inte Tilda skulle tagit ett steg framåt bort från stallet hahahah, hon vill nog hellre komma in i stallet och äta och sova.

En fråga: Tycker ni att jag ska börja videoblogga? Ja/nej? ☺

Kram på er och hoppas ni har det lika mys som jag som sitter hör med film och en filt, julpyntat rum stjärnan hänger på sin rätta plats i fönstret.. 19 dagar kvar sen smäller det! Loving it' (allt förutom vädret ;)😉)


Give me an answer

Vilket av dessa tre schabraken är mest värt att önska sig i julklapp? Tilda har ju visat att hon är fin i färgglatt med det gröna som jag har köpt till henne och jag funderar, men jag tror att hon skulle bli utläcker i det rosa också! Det rosa är alltså samma som jag redan har fast jag har det i grönt. Men dom andra två är ju också galet snygga! Så nu vill jag ha lite hjälp av er alla andra så jag får lite lättare att bestämma mig! 👌


Arg Malva!!

Usch jag ska döda dom där jäkla råttjävlarna,var precis i stallet och dom har bitit sönder mitt nya fleecetäcke.... använt en gång, åh tror jag döör :'(😪 i vårat stall kryllar det av råttor just nu och dom äter upp morötterna till hästarna också.. någon som har det likadant?? :(


Fashioon<3

Tips från mig till er alla! Ladda ner Delivered-appen! Skitbra app för dig som vill hålla koll på vad som finns i butikerna just nu och vad som är hetast. Du kan kolla var närmaste butik är och du kan lägga till kläderna till din egen lista så samlar du alla plagg du gillar!

Kanske bra att ha nu när det snart är jul och dags att önska sig nya snygga kläder och du inte riktigt kommer på vad för plagg du önskar dig?! ;)

Tog lite som jag lagt in på min lista och gjorde en outfit! En mörkgrön stickad till detta kanske? La även in en bild på hur appen ser ut.


Snöstorm!!!

Det blåser, snöar och är kallt som attan ute. Ska snart cykla till stallet.. Usch fy o blä, vill bara stanna inne i värmen. Tilda får vila idag. Stackarna står ute nu 😞


Matte

Har matte nu. Missade bussen imorse så fick cykla.. Hemskt


Vilket?!

Vilket träns är Tilda finast i?
Aachen eller pullarträns?


Önskelista?

Min önskelista för årens Jul är inte riktigt bestämd ännu.. vet iallafall några saker jag önskar mig ;)

Tilda, det skulle vara sen bästa julklappen, fast den kommer nog inte gå i uppfyllelse.. men man kan ju alltid drömma, right?!

Mörkbruna uggs, skulle sitta fint ett kall vinter som denna! Snygga & otroligt sköna, passar till en snygg mysig marinblå vinterjacka, vet isåfall kanske vilken jag vill ha!

Pengar, alltid bra att ha. Särskilt när man sysslar med hästar eller har jag fel? ;)

Någon som har tips på något snyggt man kan önska sig? Eller kanske en vinterjacka? skriv på!!

Goodnight, sleep tight🎅


Plugg

Precis blivit klar med en svenska uppgift som skulle varit klar för 2 månader sedan. Oops ;) men skönt att vara klar, nu blir det dock mer plugg för imorn har jag spanska prov.. Men tror inte det kommer gå särskilt bra så nu hoppar jag in i duschen innan jag tränar spanskan. Håll tummarna för mig imorn, för det behövs!!
Kram


->PICS<-

Bilder från CRen. Jag säger bara det, denna ponnyn har kapacitet! Synd att hon går på turridnig när hon inte är hos mig...


Love My Life

Livet rullar på, Tilda lär sig nya saker varje dag. Vi har vart ute på vår allra första CR tillsammans och det var hennes första någonsin. Gick skitbra! LML


RSS 2.0