fucktåg !! hahaha

Fucktåget gick utanför och jag hoppade ut och var med ! :D

BLOGRAPE BY EMELIE PERSSON

Fler bilder!

Kom på att mamma och Pontus också fotade lite bilder på mig och Elias på Träningshoppningen, så tänkte att jag lägger ut några :)
Ja, det var typ alla bilderna :)
Kram!

Skrittur

Jag och Alma åkte upp till stallet precis när hon hade kommit. Vi tog in Elias och borstade lite och mockade. Vi var där i typ 1 och en halv timma och sen kom Emelie. Då tog vi in dom andra hästarna med så borstade vi lite o så. Sen tränsade vi dom så red vi ut på en liten skrittur. Jag på Elias, Alma på Malinda och Emelie på Serena.
Nu sitter jag och Alma här med varsinn dator och snart ska vi äta. Sen typ 8 kommer Emelie hit också, vi kanske smäller lite raketer o så, hehe. :D
Kramkram! ♥

Alma kommer :D

Alma kommer runt 2 och då vet jag inte riktigt vad vi ska göra, hehe. Men nåt roligt antar jag :3 Vi ska se på lite film ikväll och äta en massa gott. Så kommer jag och Alma fira in det nya året tillsammans. Sen imorgon åker vi hem till henne och då ska jag fota henne och Krypet. Toppen! :3


Cool tjej :]

Gå in på den här bloggen för hon är cool --> cool tjej :]
hejhej :3

Markarbete och uteritt

Jag och Emelie åkte iväg till stallet runt 11. Emelie började rida Serena och jag Elias. Vi körde lite travbommar och ett litet titthinder som vi hoppade typ 2 gånger eller nåt, haha. Han kändes sådär, ville inte lyfta på benen. Men men.  Sedan ställde vi upp ett hinder på ca 95-100 cm. Han kändes jättekonstig och vi bara vägrade hela tiden. Men sedan verkligen bestämde jag mig att han skulle hoppa och då hoppade han! Han rev dock men han var ju duktig ändå. Skulle prova hoppa en gång till och se om vi kunde klara utan att riva. Men det blev ett tvärstopp och jag hamnar fram på halsen och ramlar av ner på bommen. Gjorde skitont! :s Men jag fick hoppa upp sen igen och så la vi ner hindret så att det blev ett hinder på ca 60 cm och så hoppade jag det så att det sista han gjorde inte var att vägra. Hoppade dock inte det höga då jag hade alldeles för ont i höften för att hoppa högre.
Sedan gick Emelie och hämtade Malinda så red vi ut en liten sväng. Det var jättemysigt :3
Just nu sitter jag här och proppar i mig en massa chips.
Nyttig man är.



Gamla bilder


Tretorn på lagning

Just nu är en av mina tretornstövlar på lagning. Dragkedjan är paj. :S Den andra stövelns dragkedja är redan bytt som tur är. Asså det är nog den största nackdelen med tretornstövlar, dragkedjan suger verkligen....
Tror att den skulle bli klar den 5 Januari. Saknar att rida med mina älskade tretorn <3 Men jag kan ju alltid rida med en stövel, haha ;)

Träningshoppning med Elias! :D

Idag har jag vart på träningshoppning med Elias. Hoppade 2 rundor 70/70 cm. Han va bäst, för vi red till Lrk så han va sjukt duktig för att ha gått hela vägen dit innan vi hoppade.
Första rundan kändes han inte alls bra. Seg som attan så fick driva massor. Fick 2 stopp på första hindret. På andra hindret fick vi en ner och tredje ett stopp.
Hoppade en gång till och det enda jag tänkte på var att få över honom. Drev på massor och höll i honom. Gick skitbra hela banan. Bra fart och hoppade jättebra. Trean var en jättebred oxer. Men det klarade han, så det blev felfritt=rosett <3
Jonna fotade några bilder på både framhoppningen och på banan.
Kanske blir en Clear Round på kyrkobacka snart också om dom har någon snart!
Kramis! ♥

ett ord, BÄST

kram♥

Imorgon

Imorn så drar jag först till stallet med Emelie och rider. Provar det nya tränset och så :3 Sen så åker vi hem till mig och sticker kanske iväg till LRK för att kolla på träningshoppningen, Olivia ska va med på Bellsan. Sen senare på kvällen så åker jag, Emelie & Camilla och hämtar nytt hö till pollarna!
Det är nog så min dag ser ut imorgon kortfattat ;)
Kram!♥

Mina julklappar

presentkort på Center syd, för det köpte jag två tröjor. - Anki & Ove

träns - Olivia

rött nosludd - Olivia

Toblerone - Thomas & mamma

blåa John Whitaker ridbyxor helskodda - Thomas & mamma

en tvål som är utskärd som en blomma - Pontus

ett hårband - Anki & Ove

nagellack - Anki & Ove

Diggiloo på läckö i sommar tillsammans med Anna, Felicia, Bella, Thomas & mamma - Thomas & mamma

biobiljett - Emma

biobiljett - Felicia & Bella

polluxpaket - Mamma

en fotboll som skickas iväg till fattiga i Australien :) - Thomas & mamma

vita helskodda ridbyxor - Åsa m. familj

Vit tävlingsskjorta - Åsa m. familj

Ja det var det jag fick :D Nåt ni fick i julklapp som ni tycker lite extra mycket om? :)



Kram♥


Hemma!

Sådär, nu är jag äntligen hemma från Skåne så nu kan jag blogga igen ;) Lägger ut ett inlägg med vad jag fått i julklapp som det flesta andra också verkar göra nu!

Lekar med hästarna

Idag har jag vart i stallet och då lekte vi lekar med hästarna. Det var Camilla, Emelie, Emma (som är medryttare på Malinda, Emelies ponny), Malin (som är medyttare på Serena, Camillas häst) och jag där :) Vi körde en bana, lite slalom och lite hinder m.m. Det var jättekul! Jag hade med kameran så bilder kommer antagligen senare ikväll eller så kommer dom några dagar efter jul eftersom jag ska till Skåne i några dagar, åker imorgon. Men bilder kommer iaf!

Bye bye :3

Röda John Whitaker ridbyxor!

Titta vad jag fick av pappa & Anette i julklapp idag!! Röda helskodda John Whitaker ridbyxor! Fatta att jag är glad?! Hade nämligen "mini-julafton" med pappa, Anette, farmor, farfar & Ally idag. Men den riktiga julaftonen som ska firas med mamma är ju på lördag och den är efterlängtad kan jag säga!


Jag älskar er pappa och Anette <33333333

Bilder från Clear Rounden.

Mamma fotade lite bilder på Clear Rounden, här är några! :D
Söta du <3

Resultat från idag :D

Tävlingen idag.
Säkerhetskopplingen har gått sönder på transporten så vi fick rida till Kyrkobacka. När vi väl kommit dit så fick hästarna vila lite och jag och Emelie bytte om lite o så. Sen kom mamma med mina ridstövlar. Då funkade inte dragkedjan på en av stövlarna så fick rida med ridskorna -.-
Sen började vi hoppa fram lite på 60 cm. Han var taggad men lite trött för vi hade ju ridit i typ 1 timma dit :/ Men det var bara att driva på!! Jag var start nummer 2. Han var jättetaggad när det var vår tur. Hoppade allt klockrent, fick dock hålla in honom och samtidigt driva för att han inte skulle vägra, för han var ju endå lite trött i benen. Men det blev en felfri runda! :D
Skulle egentligen bara hoppat 60 cm men Emelie skulle hoppa 70 cm också med Serena och jag ville så himla gärna också hoppa en till runda. Nu var det dock lite titthinder t.ex vattenmatta. Oxrarna var även väldigt breda!! Plus att dom hade längt avståndet mellan kombinatipnen, haha! Men men. Han var jättetrött när vi skulle köra, men jag fick driva driva driva så gick det! Men han tyckte ju det var kul så han ville ju ändå. På hinder nr 8 så drev jag inte tillräckligt så det blev en vägring, men körde på igen och han hoppade och klarade alla andra hinder galant.
Är jättenöjd över dagen verkligen och längtar verkligen till träningshoppningen på Lrk!


Tagga Clear Round!

Idag (klockan är faktiskt 00.42) ska jag och Elias tävla Clear Round på Kyrkobacka! Är första gången jag "tävlar" honom så det är lite pirrigt men det går säkert bra. Ska hoppa 60 cm. Kanske hoppar 60 2 gånger vi får se. Kanske blir bilder, fast jag tror inte det, för jag har fortfarande inte någon som kan fota.. :/
Godnatt allihopa! Skriver resultatet efteråt!

LRK

Red ju på Lrk idag också som vanligt. Red Ronaldo och vi red barbacka. Travade på små hinder på typ 30 cm eller nåt också och red lite serpentinbågar. Ronaldo var hård i munnen och jättejättestel som vanligt... och självklart så ska han äntligen börja tugga på bettet när ridlektonen slutar.. aja. Det var sista ridlektionen på ridskolan för säsongen eller terminen eller vad man nu säger! Gick väl helt okej idag. :)

Dagens ridpass

Red ut en tur tillsammans med Emelie och Camilla idag. Elias var pigg pigg pigg och ännu mer pigg!! Vi red en tur jag aldrig ridit förut, riktigt mysig faktiskt. Sen när vi galopperade sa Emelie plötsligt: "Malva, följ mig nu för det kommer snart ett terränghinder". Jag trodde att hon menade en hög med pinnar eller nånting haha, men när vi ridit en bit så kom det faktiskt ett riktigt terränghinder! Och det var faktiskt ganska högt! Kommer inte ihåg vad just det hindret heter dock xD Men det var längesedan man hoppade riktig terräng nu. Gjorde det senast förförra sommaren!
Hittade ingen bra bild på hur det såg ut tyvärr ^^
Kram! ♥

Breaking Dawn

Har precis kommit hem från en jätterolig biokväll med Olivia, Lollo och Mattan! Vi såg på Breaking Dawn och skitans vad bra den var! Rekomenderar den starkt till alla. Skitbra verkligen! Asså, om jag inte är helt fel ute så finns det väl en del 2 också? Eller, den har ju inte kommit ut än men har för mig att den var i 2 delar. För isåfall vill jag se på 2:an också!!

<33333

Stan :3

Sitter hemma hos Ronja just nu. Vi har vart på stan och köpt julklappar, fast Ronja köpte mest kläder och smycken till sig själv, haha... jag köpte en julklapp till mamma, en till thomas, en till pappa och en till anette. Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra men ni får ha det så bra! :) 

saknar dig <3


Mange ger dig allt du vill ha


Lite update :3

Okey, jag vet att jag inte bloggat på skitlänge. Kommer blogga här när jag har lust. :) Alltså, ingen sån där toppbloggning, men jag bloggar mer när det händer saker, lite mer nödvändiga inlägg. Ja, ni fattar.. Men jag kommer nog blogga minst varannan dag iallafall. :)
Just nu är jag sjuk och har vart det enda sedan i måndags men på torsdag drar jag till skolan igen. Men det blir alltså ingen ridning imorgon på Elias. Rider nog ett ganska lugnt skritt och trav pass på Fredag, för på Lördagen ska jag hoppa en Clear Round med honom. 60 cm börjar vi med.. våran första "tävling". Ni får hålla tummarna för oss! Kramar på er alla. Kommer skriva om resultatet här på bloggen sen! Bilder kommer om jag hittar någon som kan fota :)


SNÖÖ!!!!

ÄNTLIGEN snö! Utan snö, ingen jul, eller hur? Jag älskar snön, det är så himla mysigt. Jag älskar att rida barbacka i snön på vintrarna, har nästan bara ridit barbacka det senaste. Dock så är Elias inte broddad och det är ju inte så himla bra nu när det är så halt på vägarna... jag skulle broddat honom igår, men vi hittade inte broddarna. -.- Jaja, men det får helt enkelt fixas så snabbt som möjligt bara!

Bild från förra vintern. Jag, nikke, bästis och prinskorven♥

kram♥

Stallmöte xd

Sen drar jag iväg på stallmöte. Just so u know xD

Kramis!

<3

Jag älskar min väst <3

MALVA VILL HA!

Alltså är det någon som vet om den här ridtröjan ifrån Kingsland säljs längre? För jag måste ha den, så är det bara. Ifall den fortfarande säljs, vart finns den?! För åh jag dööör så snygg den är!!
Får damp! xD

Hoppsugen!

Jag är så himla hoppsugen så det inte kan va sant. Jag vill hoppa nu!!
Hihi, jag och Elias bebishoppar i skogen <3
Kram♥

2:a advent

Då var det andra advent då! Oj vad tiden går fort. Tänk, snart är det julafton! Hihi. Jag längtar (A) Fast hittils så har jag bara köpt 2 julklappar så jag ligger lite efter de flesta med julklapparna detta året.. får försöka att komma ut på stan några gånger till så snabbt som möjligt! För jag älskar verkligen att handla julklappar, slå in dom och ge bort dom (A) Fast något jag gillar ännu mer är att få dom och öppna dom..
Checkar av vilka jag fixat lite julklappar till då!
Mamma - 1 julklapp fixad
Pappa - 0
Anette - 0
Thomas - 1 julklapp fixad
Pontus - 0
Albin - 0
Adam - 0
Anna - 1 julklapp fixad
Olivia - 1 julklapp fixad ♥
Som ni ser så har jag maaaassoor fler julklappar att fixa.. för mamma, pappa & anette måste få fler än 1 julklapp!
Meeningslööööst inlägg men skitsamma.
Kram!♥

Film från igår !

Pontus hjälpte mig med att spara filmerna så nu är filmen klar!



Planer inför idag! :D

Idag ska jag och Maja Storm åka till stan och köpa julklappar. För det är bara 2 veckor kvar till julafton och jag har inte köpt EN ENDA julklapp!! Så det är behövligt.. ;)

Byebye! ♥

Ridpasset igår+BILDBOMB!

Igår så hoppade jag med Elias. Maja kom och fotade och filmade lite :D
Han kändes iallafall riktigt bra igår. Framåt och glad. Tränade dock inte på formen. Brukar inte göra det när jag hoppar. Men seriöst. Han var riktigt hoppglad igår. Skitkul! Hoppade inte mer än typ 70 cm, men hoppade ganska mycket. Hans frambensteknik var awesome med. Här kommer bilder på lilla filuren och jag!

Film kommer också om jag lyckas spara dom från hotmailen. Maja har skickat dom, men det går inte så bra när jag försöker spara :/

Men slut på snacket. Bilder nu då!
:D



Haha, man måste ju bjuda på lite failbilder också ;D





Aww, kolla frambenen <3








Haha, här kom vi lite fel och han tog väärldens språng så jag hängde inte riktigt med.. xd












Hoppas ni ville ha bildbomb för det här blev en rejäl!

Kram! ♥

Nu har västen kommit!

Oops, har visst inte bloggat såg jag nu.. hehe. Sorry. Men nu är jag tillbaka. :D

Nu har min väst kommit iallafall. Jippie! Tack pappa! :D
Den passade ganska bra, kommer nog kunna ha den ganska länge, för den var varken för liten eller för stor. Mer åt det stora hållet. Men inte för stor. Men jag är sjukt nöjd! Den är verkligen hur mjuk och följsam som helst. Älskar den verkligen! Har dock ingen bild på den, men skitsamma :P

Aja, riktigt nöjd iallafall. Och vi hade sån himla himla tur, för vi köpte den för bara 800kr!!! Och ord. pris är 2700 :OOOO

Kram!

Ni glömmer väl inte?

Ni glömmer väl inte att det är 10% rabatt på hela sortimentet på hööks.se just nu? Inte så mycket rabatt men lite är det ju! :) Bra nu när man ska köpa julklappar ;)

En sak som jag tycker är väldigt bra med hööks är att det ofta är REA o så! Väldigt ofta. Det är riktigt bra! :D
Höök.se! 


Imorgon :3

Imorgon ska jag ju rida Elias. Blir hoppning. Om det inte spöregnar & blåser såklart. Maja följer förhoppningsvis med och fotar & filmar. Isåfall så kommer det ju såklart ut på bloggen! Roligt roligt!Imorgon åker pappa även och kollar på posten om min väst kommit, så att jag kan ha den på Lrk. Yey :3

Nu ska jag fortsätta med min tråkiga läxa som handlar om Tyskland. O.o
Chao!


RSS 2.0