Upp och fodra hästarna

Nu drar jag snart upp och tar in och fodrar hästarna. Chao!

HISS

Vill ha! Fast isåfall röda. Gillar mer dom färgade än dom helsvarta. ^^


Soft Up sitgbyglar ♥

Dagens ridpass!

Red ut en sväng på Elias tillsammans med Emelie och Olivia som turades om att rida på Malinda. Red en av mina favoritrundor, hihi. Elias var pigg och glad, precis som jag! Så det var jättekul att rida idag och han lyssnade sjukt bra :D Det var mulet men otroligt varmt ute, jag kunde liksom rida med linne och en tunn fleece?! :O Körde mer träning på balansen idag och inte formen. Får bli en annan dag när jag rider dressyr på banan, där det är lättare att koncentrera sig. ^^

Blev ju inga bilder idag, men kanske blir bilder på Onsdag, beror på vad jag och Elias hittar på! :)


Imorgon!

Imorgon runt 12-1 åker jag upp och rider Elias en liten sväng i skogen tror jag det blir. Annars blir det ett dressyrpass på banan. Ska träna på formen massor i morgon och även min balans. Han SKA gå i form, så de så! Och jag tänker inte ge upp!! Vi får se hur det går, men så småningom kommer han nog gå ner lite mer. Han går ju ner lite, lite ibland, men det är inte mycket. Först och främst ska han gå ner i skritten, sen får vi väl börja med att han ska gå ner i traven och galoppen också!

Skriver om ridpasset imorgon när jag vart o ridit. :)

Älgen Hälge

Det var den här vi inte mötte i skogen som tur var:

Uteritt OCH INGEN HÄLGE

Jag och Olivia red ut en sväng i skogen på Prinsen & Annabell (hennes ponnyer). Vi red i ungefär en timma. Jag red Prinsen och han var piggelin! Han var jättemjuk i munnen, jag behövde bara lirka lite i honom så gick han fint och jobbade upp sig. I traven sprang han på bra och var hela tiden jätteglad och framåt, likadant i galoppen. Vi mötte som tur var inga älgar OCH DET ÄR VI GLADA FÖR!!!!!!!!! Vi kunde ju ha dött isåfall!!!!!??!! :/ (skämt åsido).
Men iallafall. Just nu sitter Olivia och äter en smält klubba med en död skorpion i.
Kram :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

älskar<33333


Tintin!

Ikväll ska jag, pappa & Anette gå på den här filmen, hihi :)







Lägga in filmer på bloggen

Okej, det var en som frågade mig om hur man sätter in filmer i bloggen. Jag tänkte att jag kunde förklara lite lätt för er som inte vet! :)

• Gå in på youtubeklippet som du vill lägga upp i bloggen.

• Klicka sedan på den lilla länken Dela som finns under videoklippet.

• När du klickat där kommer det att komma upp en ruta med en text i, under den finns det en liten länk som heter Bädda In. Klicka på den.

• När du klickat på Bädda In kommer det att komma upp ännu en liten ruta med en text fast i mindre format. Då är texten redan markerad (den är markerad när det är blått runtomkring den). Då är det bara att högerklicka och sedan klicka på kopiera.

• Sen går du tillbaka till bloggen, klicka på nytt inlägg och sedan på den lilla ikonen HTML. Då kommer det upp en stor ruta. Högerklicka och tryck på klistra in och sedan på uppdatera som finns åt vänster längst ner i rutan.

Så var det klart! Lätt som en plätt när man vet hur man gör :)


Bilderna ifrån Lrk!

Nu har Evelina äntligen skickat bilderna ifrån Lrk. Det är ju som sagt bara 3 st, haha. Men jaja, det är ju något iallafall?


Här kommer iallafall bildisarna :)







Eskadron ♥

Gud vad jag älskar Eskadrons fleecetäcken!! Dom är så snygga så man smälter! Iallafall jag, haha.


Ett av mina favorittäcken ♥
Finns på Cheval Ridsport för 1099 :- . Länk här.




Detta är dock inget jag själv skulle tänka mig att köpa, men det var så himla gulligt så var tvungen att lägga upp det! Finns på Ponnypop för 999 :- . Gick inte att direktlänka så ni får en länk till Ponnypop istället :)


Tycker dock själv att dom kostar otroligt mycket för att vara fleecetäcken, men det är ju märkestäcken. Och ska det va så ska det va!

Vad tycker du om det här täcket? :D


Hoppningen på Lrk!

Gick verkligen sjukt bra på ridningen på Lrk idag. Fick ha en ny ponny som heter Humlan. Sjukt söt! Hon är typ mörkgrå och jättesöt verkligen. Min typ av ponny, jätterolig att rida enligt mig själv. (a)
Vi hoppade ju som sagt idag. Blev väl att jag hoppade som högst 80 cm eller så. Vi hoppade bana. Jobbade henne hela tiden i alla gångarter och det gick faktiskt jättebra. Fick pröva mig fram hur mycket man skulle ta i henne o så. 

Men det var verkligen jätteroligt och jag ser fram emot att rida Humlan nästa gång med. ^^ ♥

Evelina hängde med till stallet och fotade, blev dock bara 3 bilder och ingen där jag hoppade. Men jag lägger upp dom iallafall! Ska bara vänta tills Evelina skickat bilderna.

Men bilder kommer snart!



Dagens ridpass

Kom hem från Elias för någon timma sedan.
Idag värme jag upp genom att rida ut en liten bit i ca 20 min tillsammans med Emelie & Camilla. När vi kom tillbaka körde vi lite dressyr på banan. Jag tränade på att han skulle hålla galoppen och att han inte skulle rusa iväg i traven, utan trava i lagom avslappnad takt. Gick ganska bra. Sen så tränade jag även min egna balans lite.

Nu ska jag iväg och rida på LRK! Vi har hoppning idag, tror att jag kommer få Onatopp (en ganska kraftig fjordning). Men jag hoppas på någon lite mer smidigare häst eftersom hon inte är ett dugg rolig att hoppa. Och hon är så himla framtung så man måste hålla upp hennes huvud hela tiden.

Aja, jag bloggar mer ikväll om hur det gick på LRK. :)


Jag och Elias

Här är en liten film från när jag hoppade Elias för några veckor sedan. :)


saknar..♥

Sitter och kollar på bilder på Herman och lyssnar på Sofijah. Det väcker verkligen känslor.



För er som inte vet så är Herman en D-ponny som jag lånade från ridskolan under hela sommaren. Varje dag spenderade jag med honom och varje dag var magisk. Varje dag betydde så himla mycket. Vi gick från att inte ens komma överens till att bli bästa vänner. I början bara testade han mig hela tiden, men sen när jag haft honom några veckor var vi som gjorde för varann. Det var så det kändes iallafall. För tillslut kom han alltid till mig när jag kom. Han gnäggade när han såg mig, han följde efter mig när jag gick. Det betydde sjukt mycket, jag har aldrig kommit så nära en häst än jag gjorde med honom. 12 veckor är en alldeles för kort tid. Och jag hoppas att jag en dag kan köpa honom, så blir bara han och jag.
Visst, jag kan träffa honom på ridskolan 1 gång i veckan, och till och med mer. Men det är inte samma sak.

Saknar dig pluttis :) <3








love u <3


Det jag köpte på Skara Hästsport.

Sa ju att jag skulle ladda upp bilder på det som jag köpte på Skara Hästsport i Söndags, så tänkte att jag kunde göra det nu. Köpte ju som sagt bara 3 saker, men kan ju ladda upp bilder på dem ändå!

kinslandsockarna <3


sadelskyddet <3



nackluddet ^^ det var jättegosigt, hihi <3






Dumma internet!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat, men internet har inte fungerat sen i Tisdags. Men nu är jag tillbaka och ska se till att blogga så mycket som möjligt! :)

Förresten, finns det nåt speciellt som ni vill ha bilder på?


Skynda fynda!

Ni har väl inte missat att det är 20 % rabatt på alla jackor på hööks? Klicka!
Och ni har väl inte missat höstrean på Hööks? Klicka!

Skynda fynda!

Skara Hästsport

Igår var jag på Skara hästsport med Olivia & Matilda. Hade tänkt köpa något schabrak och kanske någon ridtröja eller något sånt. Är i stort behov av nya ridkläder! Men jag hittade inget jättebra, så jag köpte bara 3 små saker istället. Sparar pengarna till Göteborg Horse Show istället.

Jag köpte:

• Ett John Whitaker sadelöverdrag
• Kingsland sockar
• Ett mjukt nackludd till lille Elias

Bilder kommer någon annan dag! :)


Tretorn stövlar!

Nu äntligen har mina efterlängtade tretorn stövlar kommit! Jag har längtat så himla mycket. Dom är ju så grymt snygga och dessutom så är dom väldigt sköna och ger bra stöd. Vad tycker ni om tretorn stövlar? Fula/fina? Vet att väldigt många har olika åsikter om dom med själv så älskar jag dom! :D Köpte ett par svarta eftersom det är den snyggaste färgen enligt mig, och så går det at matcha till allt!

mina stövlar. ^^

Lovvee ♥


Presentation

Hejsan!
Jag heter Malva Lugner och är 12 år (13 i Januari). Mina intressen är ridning, fotboll och att måla. På fritiden spelar jag fotboll, rider och är med mina kompisar m.m. Min familj består av en mamma, en pappa & en bror. Jag har även 3 katter & en kanin. Jag har en medryttarponny som heter Elias också. Han är en fux-färgad B-ponny på 8 år. Det är han ni kan se på designen till bloggen!

Ja, jag har nog inte så mycket mer att säga. Men har ni några frågor så är det bara att skriva en liten kommentar! :)

Kram Malva.



RSS 2.0